Brdo - Velika nagrada Novog Pazara | Sportski auto i karting savez Srbije

Brdo - Velika nagrada Novog Pazara


Brkiću pobeda i rekord, organizatorima pune ruke posla

Dženings osvojio Pazar i publiku

NOVI PAZAR - grad domaćin

Poseban Pravilnik Velika nagrada Novog Pazara - BRDO 2017

P  R  I  J  A  V  A - ŠAMPIONAT SRBIJE - BRDSKA TRKA  Velika nagrada Novog Pazara od ĐURĐEVIH STUPOVA -  Novi Pazar 28.04.-30.04. 2017.

 

REZULTATI - Velika nagrada Novog Pazara

 

Za pobedu i vredne nagrade - Velika nagrada Novog Pazara

Sezona trkanja na brdskim stazama počinje poslednjeg vikenda aprila, i to na novoj stazi u Novom Pazaru. Trka nosi ime Brdska trka Velika nagrada Novog Pazara do Đurđevih Stupova, jer staza dužine 2.670 metara, visinske razlike između starta i cilja od 150 metara, u prelepom prirodnom okruženju, vodi od Novog Pazara ka starovekovnom manastiru. Zbog dužine staze, voziće se po tri vožnje i u subotu, ali i u nedelju, jer uvodna trka Šampionata Srbije ima dupli program.

Zahvaljujući opštinskim čelnicima i gradonačelniku, Nihadu Biševcu, građani Pazara uživaće u bogatom sportskom programu. Osim toga, servisno parkište biće smešteno na gradskom setalištu, pa će svi građani i zaljubljenici u automobile moći iz blizine da razgledaju trkačke sprave.

Posebnu draž trci daje činjenica da će posle dužeg niza godina za takmičare biti obezbeđene bogate novčane nagrade. Odlukom organizatora, novi rekorder staze, ali i ekipno najbolji klub, biće bogatiji za 500 evra dinarske protivvrednosti! Gest vredan posebne pažnje i motiv više za sve takmičare da daju sve od sebe u pohodu na rekord.

 

Pobedimo za Miloša!

Izvanredna vest stiže iz naše trkačke kuće, koja je još jednom pokazala da itekako vodi računa o svojim bivšim članovima. Naime, premijerna brdska trka sezone u Novom Pazaru, u vikendu od 28. do 30. aprila, dobila je humanitarni karakter, jer će sav prihod od startnina biti uplaćen u fond za lečenje našeg kolege i prijatelja, Miloša Komnenovića, sina proslavljenog automobiliste Pavla Komnenovića!... VIŠE O TOME...