Pobedimo za Miloša! | Sportski auto i karting savez Srbije

Pobedimo za Miloša!


Na veliki praznik Izvanredna vest stiže na veliki praznik Blagovesti iz naše trkačke kuće, koja je još jednom pokazala da itekako vodi računa o svojim bivšim članovima. Naime, premijerna brdska trka sezone u Novom Pazaru, u vikendu od 28. do 30. aprila, dobila je humanitarni karakter, jer će sav prihod od startnina biti uplaćen u fond za lečenje našeg kolege i prijatelja, Miloša Komnenovića, sina proslavljenog automobiliste Pavla Komnenovića!

Prema rečima predsednika SAKSS- a, Staniše Lazarca, celu ideju i nameru je blagosiljao i Otac Gerasim, iguman manastira Đurđevi stupovi, u čijoj neposrednoj blizini će biti i cilj trke. Naravno, svi učesnici i humanisti ove trke imaju i blagoslov za akciju od kompletne Eparhije Raško- prizrenske, na čelu s Njegovim Preosveštenstvom Episkopom Raško- prizrenskim i Kosovsko- metohijskim Teodosijem.

Milošu Komnenoviću je početkom godine dijagnostikovana leukemija tipa PRO T ALL. Nakon dvomesečnih hemoterapija u Nemačkoj, sada sledi transplantacija koštane srži, a ceo proces lečenje iziskuje sumu od 28.234.222 dinara! Trka „Đurđevi stupovi“ zato će sigurno oboriti sve rekorde po broju učesnika, sigurni smo u to, a velikoj većini učesnika neće biti važan ni plasman, ni pobeda, ni pehar, jer sakupljena pomoć biće najveća pobeda svih nas!

U međuvremenu, dok se automobili spremaju po garažama, ne zaboravite- upiši 237 i pošalji sms na 3030!

 

Vidimo se u Novom Pazaru...