Rally - VRNJAČKA BANJA/SAKSS - 13-14 Maj | Sportski auto i karting savez Srbije

Rally - VRNJAČKA BANJA/SAKSS - 13-14 Maj


VRNJAČKA BANJA - grad domaćin

Poseban pravilnik - Rally - VRNJAČKA BANJA/SAKSS

Prijava za takmičenje - Rally Vrnjacka Banja

LISTA PRIJAVLJENIH

Sakss vesti - Kiša „promešala“ karte, Rabrenović siguran

REZULTATI - Rally - VRNJAČKA BANJA

 

Poznat itinerer za reli u Vrnjačkoj banji

Jedna od opština potpisnica nedavno zaključenog ugovora o saradnji SAKSS- a i lokalnih uprava je i Vrnjačka banja. Tek što je saradnja ozvaničena, funkcioneri Saveza pošli su put popularne turističke varoši, kako bi spremili itinerer za reli planiran 13. i 14. maja.

Raport s terena kaže da će se reli sadržati od osam specijalnih ispita na četiri lokacije, naravno na obroncima obližnjeg Goča.  U petak, 12. maja, u večernjim časovima, planiran je ceremonijalni start u centru grada, u subotu je na programu šest specijalnih ispita na tri lokacije, a takmičenje se završava u nedelju, kada se voze još dva specijala na jednoj istoj lokaciji. Okvirno bi reli trebalo da ima ukupno oko 170 kilometara, od kojih će 80 kilometara biti specijalni ispiti.

Kompletnu podršku i infrastrukturu obezbedila je opštinska uprava Vrnjačke banje, a posebne pogodnosti za takmičare, njihove prateće ekipe i navijače uskoro će objaviti i popularni hotel „Solaris“, koji će pripremiti specijalni paket boravka tokom dana održavanja relija.

 

Hotel Solaris Resorts - Rally Vrnjačka Banja

Hotel DANICA - Vrnjačka Banja